fbpx

Rólunk

Rólunk2018-06-20T21:07:39+01:00

Tudományfanatikus marketing szakemberekként hisszük, hogy az emberi elme nyitott a világra, az újra, az innovációra. Célunk, hogy az olykor távolinak tűnő kutatásokat, fejlesztéseket, tudományos eredményeket „hétköznapi” nyelven, a leghatékonyabb csatornákon juttassuk el a kíváncsi fülekig és szemekig.

Mindegy, hogy Higgs-bozonokat kergetsz, neutrínókat számolsz, polimert fröccsöntesz, gyógyszermolekulákat tervezel, robotot programozol, vagy antropológiai kiállítást indítasz útjára, segítünk célba juttatni az üzeneted. Akkor is, ha a laikusoknak szánod, akkor is, ha egy befektetőnek és akkor is, ha a szakmának.

A mi víziónk a tudomány népszerűsítése

STEM és tudományos fókuszú full service inbound marketing ügynökségként évek óta elkötelezettek vagyunk a tudományok, a kutatás-fejlesztési tevékenység, az innovációk, és azok kommunikációja iránt.

A Vízió Budapestet a STEM-ökoszisztéma szereplőit érintő kommunikációs igények kielégítésére hoztuk létre, legyen szó kutatóintézetről, egyetemről, technológiai startupról, K+F nagyvállalatról vagy állami intézményről, a célunk ugyanaz: közreműködjünk a stratégia és növekedési céljaid elérésében.

A STEM-marketing területén “full stack” szolgáltatást nyújtunk: a legmodernebb és leghatékonyabb inbound marketing megközelítést képviseljük, hogy kidolgozzuk a számodra a leghatékonyabb marketing stratégiát, miközben értjük és ismerjük a szakterületed, így a közös munka során segítünk izgalmasan elmesélni a történeted, és kialakítjuk azokat az érdekes, releváns és hasznos, prémium tartalmakat, amelyek hatására a célcsoportod tagjait idegenekből, a márkád, intézményed leglelkesebb nagyköveteivé változtatjuk.

Ha hatékonyabban kommunikálnál, egyeztessünk!
A tudománykommunikáció hírei