A tudás- és értékalapú társadalomban hiszünk

Kik vagyunk mi?

A csapatunk arra specializálódott, hogy nehezen kommunikálható dolgokat segítsen érthetően, izgalmasan és világosan tálalni az ügyfelek által meghatározott kommunikációs célok mentén a kijelölt célcsoport számára.

Mindegy, hogy Higgs-bozonokat kergetsz, neutrínókat számolsz, polimert fröccsöntesz, gyógyszermolekulákat tervezel, robotot programozol vagy antropológiai kiállítást indítasz útjára, mi segítünk célba juttatni az üzeneted. Akkor is ha a laikusoknak szánod, akkor is ha egy befeketőnek és akkor is ha a szakmának.
Saját szervezésű tudománynépszerűsítő programjainkkal célunk, hogy hozzájáruljunk társadalmunk kritikai gondolkodásának fejlesztéséhez és felkeltsük a hazánk fejlesztése szempontjából kulcsfontosságú területek iránti érdeklődést az utánpótlást jelentő fiatalok körében.

Orsi

Marketing szakértő


Marci

Alapító


Alexandra

Grafika/Webdesign


András

PR/Marketing specialista

Eszti

Rendezvényszervező


Zsuzsi

Content specialista


Gergő

Social Media szakértő


Évi

Fotó/grafika

Kikkel dolgozunk?

Ügyfeleink elsősorban a tudomány, kutatás-fejlesztés, oktatás, tehetséggondozás és kultúra képviselői: K+F vállalatok, kutatóintézetek, tudományos szervezetek, kormányzati intézmények, kulturális intézmények, startupok, spinoff cégek és nonprofit szervezetek.

Kérdéseddel kapcsolatban keress minket, állunk rendelkezésedre!Hívj minket

+36 30 583 8630

Postacímünk

1027 Budapest, Bem József utca 6.